«

»

dec 11

Megbillent a csatorna

Megbillent a csatorna

 

Megbillent a csatornaMegbillent a csatorna, támasz alatt maradt az IEV -Európa 350 ETF alapja. Dupla csúcsról lefordulva, emelkedő támaszt letörve, majd visszatesztelve megbillent a csatorna. Tovább emelkedés a zöld emelkedő csatorna támasza mentén valamint 46,50 $-os dupla csúcs áttörésével valósulhat meg.
44,95 $-os támasz letörésével pedig egyre jobban megerősödhet a csökkenő időszak. Ami még keserű pirulákat is tartogathat. Mivel a 44,95 $-os és a 43,08 $-os támaszok min kitörési szintek voltak, és ha ezek törnek akkor további eladásokat generálhat, és akkor már erős korrekcióval nézhetünk szembe az IEV -iShares Európa 350 ETF alapban is. Az S&P Europe 350 indexben dominánsan angol, francia, svájci és nemet cég vannak enyhe túlsúlyban. Tehát a vezető európai gazdaságok vállalatai húzzák némiképp az IEV ETF alapot. Amennyiben törnek a fent említett támaszok , akkor könnyen lehet alaphangon, hogy a vastagabb zöld támasz felé veszi az irányt az árfolyam.
Azaz pontosan Európa Dél felé tarthat, ami cirka 8-10 %-os csökkenést is jelenthet. Természetesen ehhez, teljesülniük kell a letöréseknek! Az sem kizárt, hogy a bizonytalan hangulat egyenlőre a dupla csúcs és a nyakvonal, kitörési vonal közzé zárja az árfolyamot egyenlőre. Azaz a 46,5 és a 44,95 $-os piros csatorna ki -és letörése, meghatározó lehet a jövőre nézve.

 
IEV -Európa 350, Megbillent a csatorna

 

TwitterMySpaceIWIWShare